Παράταση Δράσης

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρατάθηκε η υλοποίηση των παρεχόμενων Συνοδευτικών Μέτρων ΤΕΒΑ 2018-2019 από τη Διάσταση Παρεμβάσεις Κοινωνικής Καινοτομίας ΑΜΚΕ στις Κοινωνικές Συμπράξεις των Π.Ε. Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος (Ε.Π.) Επισιτιστικής και Βασικής υλικής συνδρομής (ΤΕΒΑ) έως την 31/12/2021.

Περισσότερα...

TEBA: Διανομή τροφίμων και σχολικών ειδών από 8 έως 20 Ιουλίου για τις Π.Ε Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας

Γνωστοποιήθηκε ο προγραμματισμός των διανομών τροφίμων και άλλων ειδών προς τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις Π.Ε. Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Η επόμενη διανομή είναι προγραμματισμένη για το διάστημα από τις 8 μέχρι και τις 20 του ερχόμενου Ιουλίου.
 

Περισσότερα...

Διανομή Τροφίμων για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ της ΠΕ Μεσσηνίας

Υλοποιήθηκε την Μεγάλη εβδομάδα, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD  2014-2020 στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, το οποίο περιλαμβάνει την διανομή βασικών διατροφικών προϊόντων σε ωφελούμενους που πληρούν  τα απαιτούμενα κοινωνικά κριτήρια.

Περισσότερα...

ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΒΑ ΤΗΣ Π.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου και ώρες 12:00-13:30 θα πραγματοποιηθεί ομαδική Συμβουλευτική με τίτλο : Ανάπτυξη Συναισθηματικής νοημοσύνης. Συναισθηματική επάρκεια σε παιδιά και εφήβους.

Περισσότερα...

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΒΑ ΣΤΗΝ Π.Ε ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα Συμβουλευτικής για ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στην Π.Ε Λακωνίας στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΕΒΑ 2018-2019 των Κοινωνικών Συμπράξεων των Π.Ε Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020.

Περισσότερα...

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΒΑ ΣΤΗΝ Π.Ε ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα Συμβουλευτικής για ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στην Π.Ε Μεσσηνίας στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΕΒΑ 2018-2019 των Κοινωνικών Συμπράξεων των Π.Ε Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020.

Περισσότερα...

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΒΑ ΣΤΗΝ Π.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα Συμβουλευτικής για ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στην Π.Ε Αργολίδας στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΕΒΑ 2018-2019 των Κοινωνικών Συμπράξεων των Π.Ε Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020.

Περισσότερα...

Διανομή Τροφίμων για τους ωφελούμενους ΤΕΒΑ της ΠΕ Λακωνίας

Την Τετάρτη 14 και 15 Απριλίου 2020 πραγματοποιήθηκε η διανομή ταυτόχρονα σε όλους του Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, ειδών διατροφής. Η διανομή έγινε  στους Δικαιούχους  του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)  που  έχουν επιλέξει να είναι και  ωφελούμενοι  του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Περισσότερα...

Αναστολή προγραμματισμένων εκδηλώσεων Συνοδευτικών Μέτρων του ΤΕΒΑ (COVID-19)

Λόγω των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορονοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της εμφάνισής του, θα αναστείλουμε μέχρι νεωτέρας τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις (θεματικές ημερίδες συμβουλευτικής, εκδηλώσεις διατροφικών συμβουλών, εκδηλώσεις για παιδιά) καθώς και τις ομαδικές συμβουλευτικές (ομαδικές συμβουλευτικές ψυχοκοινωνικής στήριξης ενηλίκων, ομαδικές λογιστικές συμβουλευτικές).

Περισσότερα...

3η Συνάντηση του Εθνικού Δικτύου Φορέων υλοποίησης του ΤΕΒΑ

Στην Αθήνα Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η 3η Συνάντηση του Εθνικού Δικτύου Φορέων υλοποίησης του ΤΕΒΑ με θέμα «ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ» όπου παρουσιάστηκαν από έξι Κοινωνικές Συμπράξεις συνοδευτικές δράσεις υλοποιημένες με επιτυχία, με ποικίλο υλικό όπως επίσης φιλοξενήσαμε τους συναδέλφους από την Μάλτα, ως κράτος-μέλος της ΕΕ στην υλοποίηση του FEAD/TEBA, οι οποίοι μας παρουσίασαν, ως φορέας υλοποίησης του προγράμματος στην Μάλτα, τις δικές τους συνοδευτικές δράσεις με την δική τους οπτική εφαρμογής του Προγράμματος στη χώρα τους.

Περισσότερα...

Επικαιροποιημένος Οδηγός Εφαρμογής για Κεντρικές και Αποκεντρωμένες Προμήθειες στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ

Δημοσιεύτηκε ο επικαιροποιημένος Οδηγός Εφαρμογής του Ε.Π. ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ με στόχο την παροχή κατευθύνσεων οδηγιών και ελάχιστων απαιτήσεων για την υλοποίηση των Πράξεων που χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

Περισσότερα...

Ημερίδα του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων

Στις 17 Οκτωβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ημερίδα του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων με τη συμμετοχή των Κοινωνικών Συμπράξεων και της Διαχειριστικής Αρχής του ΤΕΒΑ. Εκεί έγινε λεπτομερής παρουσίαση της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΠ ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ (ΕΙΕΑΔ) αναφορικά με το ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ι ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, παρουσιάστηκαν οι καλές πρακτικές που υιοθετήθηκαν από ορισμένες Κοινωνικές Συμπράξεις, αναφέρθηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές για την τρέχουσα προγραμματική περίοδο που ολοκληρώνεται καθώς και προτάσεις για την άμεση επίλυση τεχνικών προβλημάτων των δικαιούχων.

Περισσότερα...

Πρόσληψη Στελεχών Συμβουλευτικής

(Κοινωνικών Λειτουργών/ Ψυχολόγων)

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία Διάσταση Παρεμβάσεις Κοινωνικής Καινοτομίας, πιστοποιημένος φορέας παροχής Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ενδιαφέρεται να προσλάβει Στελέχη Συμβουλευτικής (με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου) για την υλοποίηση των δράσεών της στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα για το έργο:

Περισσότερα...