Ολοκληρώθηκε η Θεατρική Παράσταση στο Δήμο Λαρισαίων

Θεατρικές Παραστάσεις για παιδιά στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 31/05/2023 η θεατρική παράσταση κουκλοθέατρου «Βαβέλ» για παιδιά –  ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στο Δήμο Λαρισαίων, στον 5ο Παιδικό Σταθμό Λάρισας.

Με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, η Κοινωνική Σύμπραξη Λάρισας με Επικεφαλή Εταίρο το Δήμο Λαρισαίων σε συνεργασία με την  Εταιρεία “Διάσταση Παρεμβάσεις Κοινωνικής Καινοτομίας ΑΜΚΕ”, φορέα υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων και την ομάδα «Μικροί ήρωες» υλοποιούν δράσεις για παιδιά.

Στον παιδικό σταθμό παρευρέθηκαν ο κ. Δεληγιάννης Δημήτρης, Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λαρισαίων και η κ. Μπαξεβάνου Σταυρούλα, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Παιδείας του Δήμου Λαρισαίων.

Τα Συνοδευτικά Μέτρα υλοποιούνται στο πλαίσιο της Πράξης: «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020» και περιλαμβάνουν:

  • Ψυχοκοινωνική στήριξη & ενδυνάμωση
  • Ατομική & ομαδική συμβουλευτική
  • Συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού
  • Τεχνικές αναζήτησης εργασίας
  • Συμβουλές διαχείρισης οικογενειακού προϋπολογισμού
  • Νομική Συμβουλευτική

Το Ε.Π. ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ υποστηρίζει τη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών στους απόρους  & περιλαμβάνει Συνοδευτικά Μέτρα τα οποία στοχεύουν στην ενεργοποίηση & κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.

ΤΟ ΤΕΒΑ συμβάλλει στην ανακούφιση των χειρότερων μορφών της φτώχειας, προάγει την κοινωνική συνοχή και συνεισφέρει στον στόχο της εξάλειψης της φτώχειας και συγκεκριμένα στη μείωση του αριθμού των ατόμων που διατρέχουν κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. Ενισχύει επίσης τη δημιουργία ευρύτερου δικτύου συνεργαζόμενων Δήμων και Φορέων.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι:

 Όλοι οι Δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης που έχουν επιλέξει να είναι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας Δήμου Λαρισαίων: 2410.680.216
  • Διάσταση Παρεμβάσεις Κοινωνικής Καινοτομίας ΑΜΚΕ:  210 – 9996340 (αστική χρέωση), info@ngodiastasi.gr